کارت پستالهای دست ساز

کارت پستال به مناسبتهای مختلف

کارت پستالهای دست ساز

کارت پستال به مناسبتهای مختلف

روش تهیه پای اسپاگتی

 

 روش تهیه پای اسپاگتی

در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید. هویج را به مخلوط اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید...

 

طرز تهیه را در ادامه مطلب بخوانید  

 

مواد لازم برای 6- 4 نفر:

هویج بزرگ: ‌2 عدد،‌پوست کنده و خرد شود

اسپاگتی: 250 گرم

سس گوجه فرنگی : 400 گرم

پنیر ریکوتا:‌ یک پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

پنیر موزارلای رنده شده: یک و یک چهارم پیمانه

گوشت قلقلی چرخ کرده: 10- 8 عدد

پودر ارگانو: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
• فر را از پیش روی 350 درجه از پیش گرم کنید.

• در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.

• هویج را به مخلوط اضافه کرده و 3- 2 دقیقه دیگر آن را بجوشانید.

• مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه‌ای منتقل کنید.

• سس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.

• تخم‌مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 30- 20 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن قهوه‌ای شود حرارت دهید.

• پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش،‌ 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
 
 
 
زمان تهیه این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه است .   
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد